"Ukusi ljeta" za novinare crnogorskih medija

12 Sep 2018

Predstavnici crnogorskih medija imali su jedinstvenu priliku da degustiraju ljetnji meni „The Taste Of Summer“, u predsjedničkom apartmanu CentreVille Hotel & Experinces. I ovog puta za odličan ukus se pobrinuo šef kuhinje Stefan Đukanović, a kreativna jela koja su se našla na trpezi inspirisana su simbiozom crnogorske i egzotične kuhinje.

„Bitno nam je ono što ljudi kažu, stoga uzimamo to u obzir kako prilikom kreiranja menija tako i ostalih događaja u hotelu. I ovoga puta smo odlučili da vam predstavimo ovaj meni i da čujemo šta vi imate da kažete, da li imate neke korekcije i primjedbe i to je ono što ćemo da uvažimo. Uz to i vi ćete nam danas predložiti koje je to ljetnje idealno jelo pa ćemo možda i to jelo uvrstiti u naš zvanični ljetnji meni“, kazao je PR hotela Milo Radonjić.

Jela su sačinjena od „laganijih“ namirnica i prilagođena su ljetnjoj temperaturi i čovjekovoj potrebi da živi u skladu sa prirodom koja ga okružuje.

„Ljetnji meni ponudio je salatu sa avokadom, šeri paradajzom i laganim dresingom sa limunovim sokom i maslinovim uljem. Takođe, napravili smo pileće ražnjiće sa ananasom, prženim tikvicama i parmezanom, preko čega je terijaki i sos od ananasa. Poslužene su i nudle sa terijaki sosom i piletinom, povrćem i susamom. Za dezert je posluženo pečeno voće sa sladoledom od vanile“, kazao je Đukanović.

Na CentreVille degustaciji ljetnjeg menija novinari su imali priliku da degustiraju i španska i italijanska osvježavajuća vina.

„Uz lijepu hranu, lijepo se i pije. Kako je u pitanju ljetnji meni, odabrali smo i vina napravljena od laganijih sorti. Vina prate internacionalni prizvuk menija, stoga smo se odlučili za predstavnike italijanske i španske regije, a to su Vila Antinori bijelo vino, sorte Trebbiano, kao i Cune Rioja Crianza crveno vino, sorte Tempranillo. Kako ova tako i ostala domaća, regionalna i svjetska vina možete pronaći u lounge bar-u The Living Room“, kazao je Dragan Grnović, F&B menadžer hotela CentreVille.

Mjesečna druženja sa medijima postala su tradicija hotela CentreVille. Održavajući kontinuiran kontakt sa predstavnicima sedme sile, hotel je u konstantnom kontaktu kako sa gostima, tako i sa građanima.


Autor:Violeta RovčaninNajnoviji blogovi


Ostavite komentar