Promocija zdravih stilova života u The Living Room-u

20 Jun 2019

13.06.2019 The Capital Fitness Centar i The Living Room Lounge and Dining organizovali su promociju zdravih stilova života, za predstavnike crnogorskih medija.

Svi prisutni imali su priliku da se informišu o tehnikama pravilnog vježbanja namijenjenog savremenom čovjeku, kao i da isprobaju novi meni u omiljenoj podgoričkoj dnevnoj sobi, koji je predstavljen kroz svojevrsnu proteinsku ishranu.

Žvimo u vremenu u kojem zaboravljamo da se staramo o svom fizičkom zdravlju na pravi način. S tim u vezi, danas sam kolegama iz medija predstavio par vježbi koje im mogu pomoći u svakodnevici. Vježbe su prevashodno namijenjene ljudima koji tokom obavljanja radnih obaveza dominantno sjede, te zbog toga imaju problema sa spinalnom higijenom“, istakao je nutricionista, i trener u The Capital Fitness centru - profesor Marko Vukotić.

Učesnici na treningu bili su iznenađeni koliko bazične radnje kakve su ustajanje, sijedanje, lijeganje, vezivanje pertle, i slično ne radimo na pravilan način, već ovakvim bazičnim radnjama štetimo zdravlju, i pravilnom držanju tijela.

„Vjerujem da će svi učesnici znanje koje su danas stekli prenijeti svojoj djeci i bližoj okolini, jer moramo početi da mijenjamo navike od najranije dobi“, zaključio je Vukotić.

Nakon treninga, organizovana je degustacija novog „Feel Fit“ menija, u The Living Room-u, lounge bar-u hotela CentreVille.

„Feel Fit meni kreiran je u odnosu na potrebe savremenog čovjeka, koji pazi na dnevni količinski unos kalorija, detaljno bira svoju ishranu i vodi računa o svom zdravlju. The Living Room konstantno prati gastronomske trendove, a protenska ishrana je ono što je trenutni hit, međutim, svakako i potreba“, kazao je šef kuhinje hotela CentreVille, Saša Popović.

Meni je kreiran u saradnji sa nutricionistom, profesorom Markom Vukotićem, i savjetnicom za ishranu Jovanom Vukotić, koji su treneri u The Capital Fitness Centru.

FeelFit meni je sačinjen od zdravih namirnica. Namijenjen je ne samo aktivnim sportistima, već i svim onima koji svoju liniju žele da dovedu u red, i unaprijede svoje zdravlje. S obzirom na izrazito visoke temperature, kod glavnih jela dominiraju lagane namirnice, dok su predjela i dezerti predstavljeni kroz kombinaciju proteina, žitarica, bobičastog i koštunjavog voća“, dodala je Jovana Vukotić.

Iz The Capital Fitness Centra i The Living Room-a pozivaju sve građane da aktivno razmisle o svojim stilovima života, te preporučuju aktivnosti koje u ovom domenu razvijaju i svakodnevno unapređuju. FeelFit meni samo je jedna od sinergija koja očekuje sve posjetioce The Capital Plaza centra.



Najnoviji blogovi


Ostavite komentar