Tri punjača za električna vozila u hotelu CentreVille

25 Nov 2019

CentreVille Hotel je poznat po praćenju svjetskih trendova ugostiteljstva, kao i po njihovoj implementaciji i adaptaciji. Pored jedinstvenih iskustava u sektoru smještaja, hrane i pića koje hotel gostima pruža, od ovog mjeseca stigla je još jedna novost u vidu punjača za električna vozila.

Imajući u vidu internacionalnu klijentelu koju predstavljaju gosti našeg hotela, osjetili smo potrebu da izađemo u susret svim njihovim zahtjevima. S tim u vezi, punjači za električna vozila nametnuli su se kao aktuelni prioiritet”, istakao je Ivan Vučić, menadžer za održavanje hotela CentreVille.

Hotelski gosti moći će da koriste neki od tri punjača za električna vozila koji se nalaze na -4 nivou The Capital Plaza centra, u sklopu hotelskog parkinga.

“Sve aktivnosti koje preduzimamo u skladu su sa tendencijama za očuvanje životne sredine, smanjivanje zagađenja, i efikasno korišćenje električne energije. Punjači za električna vozila samo su još jedna stavka u nizu onih koje vode brigu o životnoj sredini. Napomenuo bih da u hotelu koristimo štednu, senzorsku rasvjetu, biorazgradive deterdžente, i slično”, dodao je Vučić.

CentreVille Hotel & Experiences će i u narednom periodu nastaviti da praktikuje takozvanu “zelenu” filozofiju poslovanja, kako bi dao svoj maksimalni doprinos očuvanju životne sredine.



Najnoviji blogovi


Ostavite komentar