31.10.2019 :: Oktobar u hotelu CentreVille i lounge bar-u The Living Room

Oktobar u hotelu CentreVille i lounge bar-u The Living Room


CentreVille Hotel i The Living Room
u Podgorici najavljuju kvalitetan provod i ugođaj predstavljajući oktobarski kalendar događaja. Pored žurki, promocija i muzičkih nastupa, hotel ovog mjeseca proslavlja Noć vještica uz humanitarni povod.  

HUMANITARNI HALLOWEEN BAL

Prema inicijativi crnogorskog modnog dizajnera Lazara Ilića, u The Living Room-u će tokom Noći vještica biti organizovan humaniratni bal pod maskama. U srijedu, 30. oktobra od 21:00h, svi posjetioci, pod maskama, uživaće u DJ setu uživo, promocijama, posebno dekorisanom ambijentu i humanitarnom programu. Tri najoriginalnije maske osvojiće novac koji će biti upućen u humanitarne svrhe, dok će svi posjetioci moći novčanim doprinosom u skladu sa željama i mogućnostima da doprinesu da sumarna cifra donacije bude što veća.

PROVOD U DNEVNOJ SOBI

Jesenji program u The Living Room-u obećava! Nakon epicentra ljetnjih dešavanja u atrijumu The Capital Plaza centra, provod se vraća u omiljenu dnevnu sobu u gradu. Seriju događaja će u četvrtak trećeg oktobra započeti DJ Felix, koji će se pobrinuti da uvede goste u vikend uz pozitivne vibracije njegovog prepoznatljivog zvuka. Naime, on će biti zadužen za izbor muzike svakog četvrtka u mjesecu od 21:00h.

Petak 4. oktobar je rezervisan za nastup Andree Demirović sa bendom, koja će goste zabavljati od 21:00h, a glavni “krivac” za dobar provod će biti i subotom, i to 12, 19, i 26. oktobra.

Kraj prvog oktobarskog vikenda obilježiće u subotu 5. oktobra sa početkom u 21h, DJ Ćoske u pratnji violinistkinje, dok će ovaj duo zabavljati prisutne i u petak 11, 18. i 25. Oktobra.

VAŠ MOET CHANDON ROĐENDAN!

Za sve one čiji je rođendan u oktobru, stižu lijepe vijesti iz hotela CentreVille. Naime, ako neko odluči da svoju rođendansku proslavu učini ekskluzivnom, tim hotela se pobrinuo da nađe idealnu kombinaciju da upravo to i uradi. Naravno, rijetko koji rođendan može proći bez ukusne torte, a još kad se sa tim upari jedan od najprestižnijih šampanjaca današnjice - zasigurno se popravlja užitak. Svakog dana gosti će biti u prilici da proslave rođendan uz svoje najbliže i ostave dugotrajan utisak uz idealan par – tortu i Moet za 100 eura.

DEGUSTACIJA: VISKI PALETA

Svakog dana posjetioci lounge bar-a The Living Room biće u prilici da okuse svih 5 škotskih regija koje su stotinama godina unazad svjetski poznate po svojoj tradiciji i umijeću stvaranja viskija. Da bi isprobali najbolje od najboljeg, gostima se nudi viski paleta sa 5 vrsta viskija za samo 15 eura, a ponuda će važiti do kraja oktobra.

BIZNIS RUČAK

The Living Room će i ovog mjeseca biti mjesto na kojem će se ručati savršeno. Naime, ponuda koja je u septembru iz dana u dan oduševljavala posjetioce, nastaviće da bude aktuelna i od prvog do posljednjeg dana oktobra, a gosti će biti u prilici da uživaju u raznovrsnom izboru dnevnih jela uparenih sa salatom i sokom za samo 7€. Pauza za ručak nije nikad zvučala ukusnije! Ponuda će biti aktuelna svakog radnog dana od 11:00h do 14:00h u The Living Room-u.

ULTIMATIVNI LUKSUZ

Za sve posjetioce Glavnog grada koji žele u Podgorici stvoriti nezaboravne uspomene i imati jedinstveno iskustvo, CentreVille Hotel & Experiences pripremio je posebnu ponudu koja nosi naziv “Ultimativni luksuz”. Ponuda podrazumijeva noćenje u najvećem Penthouse-u u Podgorici, luksuzan prevoz od aerodroma do hotela i nazad, bocu Moet šampanjca, doručak u krevetu, besplatno korišćenje The Capital Fitness centra, parkinga, brzu internet konekciju, kao i ranu prijavu i kasnu odjavu iz hotela.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000.

Kompletnu ponudu i aktuelnosti možete pogledati na sljedećem linku 

https://foodbook.me/mne/profile/the-living-room-lounge-and-dining 

The Living Room Lounge and Dining

icon Podgorica ● Cetinjska br.7, The Capital Plaza icon Kuhinja ● Italijanska kuhinja, Mediteranska kuhinja, Vegetarijanska kuhinja
9.7/10
6