08.11.2019 :: Chank - live Premiere in Sejdefa!

Grupa CHANK - Milena Radonjić, u muzici je od šeste godine. Završila je nižu muzičku školu "Dara Čokorilo", odsjek klavir, klarinet i saksofon. U bendu Rock in peace, kao vokal pronalazi se i u izvodjenju hard rok, rok, džez i bluz pjesama. Pjevala je u bendu Džanum, ima petogodišnje iskustvo u igranju i pjevanju flamenka koje je ostvarila kroz prvu flamenko trupu u Crnoj Gori "Entre suenos", a kroz glumačke angažmane ostvarivala je nagrade. Po struci je novinarka, a o muzici, uopšte umjetnosti kroz interpretativne forme, piše i izvještava, pa je tako spojila ono što je kroz život odredjuje.

- Zoran Ćetković (bubanj) - muzičar sa dugogodišnjim iskustvom i nastupima na mnogobrojnim poznatim festivalima jazz i blues žanra. Takodje član Mediteranskog revijskog orkestra, Piva Jazz benda itd.

- Milorad Šule Jovović (klav/git) - poznati jazz gitarista i pijanista, učesnik mnogih evropskih i svjetskih festivala medju kojima i “Made in New York Jazz Festival”. Osnivac "Piva Jazz" benda.

- Zdenko Pekić (bass) - takodje dugogodišnji muzicar, svirao u regionalnim bendovima, izmedju ostalih "Osma sila" i "Leonardo".

- Edvin Maksuti (gitara) - najmladji član benda sa iskustvom sviranja od 15 godina. Raznorazni nastupi na klupskim svirkama i jam session-ima.

Informacije i rezervacije na 069013131.


Dobro došli u Etno Jazz club Sejdefa!

Sejdefa Etno Jazz club

icon Podgorica ● Bulevar Stanka Dragojevića 10 icon Kuhinja ● Nacionalna kuhinja
8.7/10
3