Rakija Fest u hotelu CentreVille

CentreVille Hotel and Experiences organizuje jednodnevni događaj posvećen rakiji. Događaj pod nazivom "Rakija Fest", održava se 09. novembra 2019. od 10h do 22h u sali Grand Room, a na njemu će se predstaviti preko 30 proizvođača sa oko 130 vrsta rakija. 

Domaći i strani izlagači imaće priliku da predstave postojeći asortiman i da promovišu nove proizvode. Naš cilj je da obogatimo ponudu Podgorice i Crne Gore, kao i da sajam učinimo mjestom tradicionalnih susreta izlagača i ljubitelja rakija“, istakao je Dragan Grnović, FB menadžer hotela CentreVille. 

CentreVille Hotel and Experiences predstavlja novi svijet gostoprimstva, prožet sjajem jedinstvenog luksuza, nudeći kombinaciju ugodnog ambijenta i mnoštva mogućnosti poslovne namjene. Tokom Rakija Fest-a biće organizovane degustacije kako popularnih tako i manje komercijalnih vrsta rakija, iz zemlje i regiona.  

Očekujemo da će Rakija Fest okupiti brojne goste, proizvođače, distributere i ljubitelje rakija. Jako smo ponosni što smo domaćini još jednog događaja koji ima potencijal da preraste u tradicionalnu manifestaciju u Podgorici“, dodao je Dragan Grnović, FB menadžer hotela CentreVille. 

Ulaznice za prvi rakija fest mogu se kupiti na recepciji hotela CentreVille. Cijena ulaznice je 5 eura i podrazumijeva degustaciju kod svih izlagača. 

Završnica Rakija Festa dešava se u The Living Room-u, gdje će sve prisutne zabavljati Andrea Demirović sa bendom, u subotu 9.11.2019. od 22:00h. 

Rakija Fest u organizaciji CentreVille Hotela podržali su Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja, Turistička organizacija Podgorice, The Living Room Lounge and dining i The Capital Plaza.

Za dodatne informacije o Rakija Festu, budite slobodni da se obratite na adresu [email protected] ili putem telefona +382 68 888 202, a više informacija potražite na facebook i instagram stranici Rakija Fest-a. 

Sve dogadjaje i promocije u The Living Room lounge-u možete pogledati na linku ispod

https://foodbook.me/mne/profile/the-living-room-lounge-and-dining 

The Living Room Lounge and Dining

icon Podgorica ● Cetinjska br.7, The Capital Plaza icon Kuhinja ● Italijanska kuhinja, Mediteranska kuhinja, Vegetarijanska kuhinja
9.7/10
6