Februar u hotelu CentreVille i lounge bar-u The Living Room

CentreVille hotel i The Living Room u Podgorici spremili su još jedan fantastičan mjesec pun kvalitetnog provoda, događaja i promocija! U nastavku teksta pročitajte šta vas sve očekuje do kraja februara.

Sajam viskija

Centralni događaj u februaru svakako će biti i 3. Internacionalni sajam viskija u hotelu CentreVille koji će biti održan 15. februara od 13h do 21h. Na sajmu pod nazivom "Whisky Fair Podgorica" biće predstavljeno preko 80 vrsta viskija! Cijena ulaznice je 10 Eur a možete ih kupiti na recepciji hotela CentreVille. Na kraju večeri, po završetku sajma možete uživati u live nastupu nekog od popularnih bendova u vašem The Living Room-u!

Gala večera za Dan Zaljubljenih

Priredite Vašoj omiljenoj osobi 14. februar za pamćenje! Pripremili smo Vam specijalan paket - elegantna večera od 3 slijeda uz muziku uživo i ekskluzivno vino po cijeni od 49 Eur!

Anti-Valentine Party 

Srca se slamaju, kokteli ne! Nazdravimo zajedno bivšim ljubavima i simpatijama uz koktele po promotivnim cijenama i Live nastup DJ i Violina! 13. februar od 21h.

Provod u The Living Room-u

I u februaru mjesecu nastavljamo sa najboljim provodom u gradu! Ovog puta očekuju vas i neka nova lica, bendovi i iznenađenja! Raspored muzičkih nastupa slijedi u nastavku:

PETAK:

07. Februar - Anastasia TRIO

14. Februar - Duo Sanja i Mia

21. Februar - Djurdja i Duo Induendo

28. Februar - sjajni VIS TETRA bend

SUBOTA:

08. Februar - Tea Šufta

15. Februar - Whisky Fair after party uz bend uživo

22. Februar - Ognjen Gvozdenović i Bend

29. Februar - Anastasia TRIO

Za detaljnije informacije pozovite 068 800 251 ili posjetite prezentaciju The Living Room lounge and dining-a na sljedećem linku

https://foodbook.me/mne/profile/the-living-room-lounge-and-dining


The Living Room Lounge and Dining

icon Podgorica ● Cetinjska br.7, The Capital Plaza icon Kuhinja ● Italijanska kuhinja, Mediteranska kuhinja, Vegetarijanska kuhinja
9.7/10
6