Chef's night by Filip Ćirić u hotelu CATTARO!

Dragi prijatelji, ako ste mislili da smo zaboravili na vas, ozbiljno ste se prevarili. Uključite sva čula, jer dolazi treća sezona serijala Chef's night. Novi ukusi i mirisi, zadovoljiće i najprobirljivije ljubitelje fine dining gastro scene. Proteklih godina smo isprobali mnoge delicije, dosta toga naučili, ali vjerujte nam ove godine ćemo ljestvicu podići za još jedan stepenik. Samo budite sa nama i užitak neće izostati.

Serijal započinjemo u subotu 17. oktobra kada nam u goste dolazi Filip Ćirić, chef i suvlasnik dorćolskog fine dining restorana Homa u Beogradu. Ćirić je poznat kao neko ko jednako dobro priprema sushi i meso. O njegovim vještinama pisao je New York Times, a ostao je upamćen kao sudija u TV emisiji „Moja kuhinja, moja pravila“. Vjerujemo da je najveći broj vas imao priliku da proba tradicionalne srpske specijalitete. A sad zamislite sve to, prilagodjeno fine dining kuhinji i dobićete sliku onoga što nas očekuje u Cattaru 10.oktobra.

Jeste li čuli za vino, ženskih ruku djelo? Tri sestre, Gaga, Maja i Marija su porodičnu tradiciju nastalu u Dalmaciji, prenijele na jug Srbije i osnovale vinariju Aleksić. Da nije samo interesantan slogan, već prije svega kvalitet vina uvjerićete se kad probate njihovu Tamjaniku, Smederevku, Cabernet Sauvignon i Pinot Noar, koji su se savršeno uklopaju uz kuhinju Filipa Ćirića. Historic boutique hotel Cattaro pruža uslugu vrhunskog kvaliteta i pozicionira Kotor visoko na listi najpopularnijih gastro destinacija u regiji.

Broj mjesta je ogranicen, s toga rezervisite svoje mjesto na vrijeme!!!Informacije i rezervacije:

mob. +38267 209 847

email: [email protected]

Cijena: 50 Eur po osobi

Hotel-restoran Cattaro

icon Kotor ● Stari grad 433 icon Kuhinja ● Mediteranska kuhinja
8.7/10
1