Naš favorit sa novog menija u Living Room-u

Nedavno smo bili na prezentaciji novog menija u restoranu The Living Room lounge and dining (u okviru CUE hotela). Chef Stefan Djukanović pripremio je zaista raznovrsna jela i specijalitete i sigurni smo da ćete uživati u ukusima arapske, francuske i marokanske kuhinje. 


Đukanović je u svijet kulinarstva ušao kao mlad, maloljetan momak i do 33. godine imao priliku da sprema hranu sa majstorima svog zanata, Džejmijem Oliverom, Susur Lijem, kao i Gaj Fijerijem.

Na njegove majstorije u kuhinji nisu ostale ravnodušne brojne svjetske zvijezde, poput Žan Renoa, Bred Pita, Anđeline Džoli, Mik Džegera, Marka Jarića, Nikole Vučevića, čiji je bio lični šef ovog ljeta. Isti slučaj je i sa princom Abu Dabija, šeikom Hazom Binom Zajedom al Nahjanom, bratom predsjednika Ujedinjenih Arapskih Emirata. U prethodne tri godine Đukanović je bio njegov glavni šef, nakon čega se opet vratio u CUE Podgorica, čiji je dio tima od otvaranja.


Mi ćemo vam za početak preporučiti sporo kuvanu 24h Sous Vide teletinu sa rižotom, koju možete vidjeti i na fotografiji. 


Za preporuke jela sa novog menija posjetite link u nastavku https://foodbook.me/profile/the-living-room-lounge-and-dining#menu

The Living Room Lounge and Dining

icon Podgorica ● Cetinjska br.7, The Capital Plaza icon Kuhinja ● Italijanska kuhinja, Mediteranska kuhinja, Vegetarijanska kuhinja
9.7/10
6