CENTREVILLE HOTEL & EXPERIENCES JOŠ JEDNOM NA TRONU

22 Jul 2019

CentreVille Hotel proglašen je za najbolji hotel sa 4 zvjezdice u Podgorici od strane TravelMyth organizacije. TravelMyth je napredni pretraživač za zahtjevne putnike širom svijeta. Korisnici ove platforme mogu pronaći preporuke za najbolje hotele na osnovu njihovih interesa i prioriteta. Oni mogu birati između 46 kategorija, uključujući hotele na obali, gradske hotele, biznis hotele, porodične i jedinstvene kategorije kao što su bivši dvorci, istorijski objekti, neboderi, hoteli u blizini vinograda, hoteli sa infinity bazenima, plivačkim bazenima, hoteli u multifunkcionalnim kompleksima i drugi. Pretraživanje se takođe može opciono ograničiti na određenu regiju ili gradsko odredište. 

“Sa bazom od preko 2.500.000 hotela širom svijeta, TravelMyth je razvio sofisticirane algoritme i modele vještačke inteligencije koji rangiraju svojstva na način koji omogućava korisnicima da otkriju najbolje hotele na osnovu izabranih kriterijuma. Korisnici zatim mogu da unesu željene datume putovanja i uporede cijene na sajtovima za rezervacije. Za ovu godinu, naši algoritmi za pretraživanje pokazali su jasno da je CentreVille Hotel & Experiences najbolji hotel sa 4 zvjezdice u Podgorici”, kazao je Stefanos Vasdekis, suosnivač TravelMyth organizacije.

“Nagrada koju smo dobili od strane sve popularnije platforme za pretraživanje TravelMyth, primjer je naše posvećenosti, istrajnosti, upornosti i ambicije koju CentreVille Hotel & Experiences posjeduje i svakodnevno pokazuje”, istakla je Jelena Ognjenović, generalna menadžerka hotela CentreVille.

Ovo je još jedna u nizu prestižnih nagrada koje svjedoče o uspješnosti hotela CentreVille, koji se takođe može pohvaliti sa činjenicom da je na poznatim sajtovima Trip Advisor i Booking.com već duže vrijeme prvi izbor gostiju koji su posjetili Podgoricu.

“Ova nagrada, kao i sve prethodne, došla je ujedno kao zadovoljstvo i obaveza. Sretni smo jer svjetske organizacije kakva je TravelMyth prepoznaju naš rad i trud. Kroz ovakve selekcije doprinosimo boljem pozicioniranju prvenstveno Podgorice, a samim tim i Crne Gore kao idealne turističke destinacije”, kazao je Milo Radonjić, PR i marketing menadžer hotela CentreVille.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu [email protected], putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.


Najnoviji blogovi


Ostavite komentar